Novosti
07.02.2021.

Šta se desi kad se pomešaju vlakna i antioksidansi?

Akai čisti, ubrzava i sagoreva

Priča kaže da je poglavica Južnoameričkog plemena po imenu Itakui, naredio jednog dana, da se sledeće novorođenče ubije i prinese kao žrtva, kako bi umilostivili duhove usled dugog perioda suše i gladi. Igrom slučaja, prvo se porodila njegova ćerka i morao je da žrtvuje sopstveno unuče. Ćerka je plakala, plakala i plakala i tako umrla ispod novoproklijalog stabla. Drvo je počelo da raste, rađa bobice i hrani pleme. Nazvali su ga Acai, u znak sećanja na prerano umrlu ćerku poglavice koja se zvala Iaca.

Akai palma obično raste između 30-40 metara u visinu. Plod se bere tokom suve sezone u periodu od maja do novembra, i tada predstavlja vitalnu komponentu ishrane lokalnih stanovnika koji piju razređeni sok akai pulpe.

Po branju, voće se očisti i opere pre nego što se pulpa izvadi. Potom se pasterizuje i zamrzne. Akai je osušen zamrzavanjem u roku od 24 časa od trenutka berbe, kako bi se očuvao proizvod bez upotrebe zračenja.

Akai bobice sadrže ekstremno visok nivo antioksidanata i vlakana koji utiču na čišćenje toksina iz digestivnog trakta što doprinosi lakše probijanju hranjivih materija kroz zidove creva. Rezultat je ubrzavanje metabolizma.

Prva stvar, po upotrebi akai Praha, je manja nadutost i više energije. Kilogrami bi trebalo da spadaju postepeno. Najviše 1kg nedeljno. Sve preko toga nije zdrav način gubljenja kilaže.

Način upotrebe:

Preporučeni dnevni unos od 1-3 kafene kašičice. Možete ga dodati u sladoled i zdrave poslastice, ili u sok, biljno mleko, proteinski šejk, smuti…

Dtc
Mršavljenje 8606108318041
Akai ili “kupus palma” je tropska palma poreklom iz Amazonskih šuma u Južnoj Americi. O...
3.300,00 RSD
Dtc
Mršavljenje 8606108318034
Akai ili “kupus palma” je tropska palma poreklom iz Amazonskih šuma u Južnoj Americi. O...
1.815,00 RSD
Dtc
Imunitet 8606108318003
Kamu kamu prah se dobija od bobičastog Amazonskog voća (lat. Myrciaria dubia) koje rast...
1.650,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

03.
Mar.
2021.
Novosti
Poznata je po svom korenu koji može izrasti i preko 9 metara u dubinu, te tako crpi retke minerale: gvožđe, kalcijum, magnezijum, fosfor, sumpor, hlor, ...
28.
Feb.
2021.
Novosti
Jača imuni sistem, čisti telo od toksina, otpada, teških metala, poboljšava i ubrzava metabolizam.
14.
Feb.
2021.
Novosti
Nije bitno da li radimo u svojoj firmi ili kompaniji, već trenutak u životu kada shvatimo da ne živimo večno i da je život dar koji trebamo upraviti na umnož...
string(0) ""