Novosti
01.02.2021.

Marokansko zlato je ulje od argana

Najmoćnije antiejdžing sredstvo

Zahvaljujući zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama (linolna, alfa linolenska, oleinska), sterolima, vitaminu E, mineralima i karotenoidima, proizvod od skupocenog ploda argana spada u najmoćnija antiejdžing sredstva.

Arganovo ulje se proizvodi u Maroku, gde ga nazivaju tekućim zlatom i upotrebljavaju vekovima unazad. Drvo argana (lat. Argania spinosa) donosi velike, okrugle, zelene plodove. Unutar njih nalazi se orah od kojeg se dobija arganovo ulje. Izgledom je malo tamnije i crvenkastije od maslinovog ulja.

Zdravoj koži vraća mišićni tonus i elastičnost, ujednačava ten, a suvu kožu dubinski hidrira. Koži sklonoj aknama i bubuljicama suzbija preterano lučenje sebuma. Veoma je efikasno kod ekcema, psorijaze i dermatitisa. Može se koristiti i kao pakovanje za kosu (za sjaj i protiv peruti) i za lomljive i krte nokte.

Način upotrebe:

Za lice

Stavlja se dva puta dnevno, ujutru i uveče, tako što se nakon umivanja, na još uvek mokro lice, nanese kap ili dva čistog ulja i dobro razmaže. Koži nadoknađuje vlagu, pomaže kod akni, ekcema, reguliše lučenje sebuma, ujednačava ten i smanjuje bore.

Za negu kose 

Nanosi se nakon pranja, na vlažnu kosu. Vraća mekoću, daje joj prirodan sjaj, revitalizuje oštećene krajeve i pospešuje njen rast. Ukoliko se dva puta nedeljno utrlja u koren kose i ostavi da deluje preko noći, oslobodiće kožu glave od peruti jer reguliše lučenje sebuma.

Za negu tela, takođe

Nakon kupanja utrlja se u kožu. Nadoknađuje vlagu i čini da bude nežna i mekana. Ulje sprečava nastanak strija, a nakon duže upotrebe može da otkloni i ožiljke.

Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 8606107342863
Zdravoj koži vraća mišićni tonus i elastičnost, ujednačava ten, a suvu kožu dubinski hi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
480,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Eterična ulja 8606107342269
Zdravoj koži vraća mišićni tonus i elastičnost, ujednačava ten, a suvu kožu dubinski hi...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
850,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...