Novosti
24.01.2021.

Od speltine trave ne bole glave

Liofilizovani sok spelte je idealan za detoks

Spelta od koje se dobija sok je organska i uzgaja se pod posebnim uslovima kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti. Prvo se je presuje na mašini od plastike na sporim obrtajima I potom se ledi. To je prva ekstrakcija kroz koju prolazi trava, prilikom koje se odbacuje oko 95% celuloze a dobija oko 5% soka. Zatim sledi liofilizacija soka, najbolji proces ekstrahovanja koji očuvava sve aktivne supstance, tom prilikom se izvlači 4% suvog ekstrakta iz soka, dok se 96% odbacuje. Takava prah, dvostruko ekstrahovan, pakuje se u kapsule.

Izbacuje viruse i bakterije, regeneriše rad i funkciju ćelija, pomaže u mršavljenju, sprečava stres, podmlađuje, vrlo brzo rešava svaki dizbalans i dovodi organizam u normalu, povećava koncentraciju i uklanja nesanicu, popunjava depoe, izuzetan je detoksikator. 

Ubrzava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, poboljśava snabdevanje kiseonikom, povećava tonus mišića.

Može pomoći u sprečavanju i izlečenju raka zbog velike koncentracije vitamina B17, takođe može pomoći kod drugih težih oboljenja kao što su astma, anemija, insulinska režistencija, kod auto imunih oboljenja i još mnogo toga.

Sačuvano u omiljne
Detoksikacija 8607000246104
Koristi se za jačanje imuniteta, čišćenje i obnovu krvi, popravlja krvnu sliku, regener...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dtc
Detoksikacija 8606108318300
Pšenična trava pomaže kod boljeg varenja i detoksikacije i zato je česti sastojak detox...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.050,00 RSD

Slični članci

07.
Apr.
2024.
Novosti
Veoma je moćan antioksidans (sadrži karotin i katehin) jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih ob...
07.
Apr.
2024.
Novosti
Važno je istaći da je ogromna razlika u efikasnosti izmedju sintetičkog i prirodnog vitamina C. Prirodni C vitamin je onaj koji dobijamo direktno iz biljaka ...