Novosti
19.03.2023.

Reishi tinktura za infekcije kura

Gljiva 21. veka

Tinktura Reiši pečurke bazirana je na čistom ekstraktu lekovite pečurke Ganoderma lucidum koja se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi više od 4.000 godina za dugovečnost i očuvanje zdravlja.

Aktivni sastojci ove pečurke su triterpeni, polisaharidi (beta-glukan). Izvor je i aminokiselina lizina i leucina, sadrži i organski germanijum koji čak i u malim dozama pokazuje antitumorsku, antimutagenu i antioksidativnu aktivnost.

Savremena istraživanja povezuju upotrebu Reiši pečurke sa prevencijom tumora, bakterijskih i virusnih infekcija.

Ekstrakt je 100% rastvorljiv u vodi, što mu daje superiornost u odnosu na druge proizvode jer se sastojci odgovorni za lekovito dejstvo lakše apsorbuju u telu.

Odobreno od Ministarstva Zdravlja Republike Srbije

Tinktura Reiši pečurke je jedina u Srbiji koja je prošla kontrolu Farmaceutskog fakulteta i ima odobrenje od Ministarstva Zdravlja.

Slični članci

25.
Mar.
2024.
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i ...
17.
Mar.
2024.
Novosti
Lekovita dejstva đumbira: - protiv mučnine i povraćanja, regulisanje telesne težine i holesterola, ublažava upalu mišića, može pomoći kod osteoporoze,...