Novosti
26.02.2023.

Čaj degripin protiv virusa i infekcija

Sa istoka stiže drevni lek

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija respiratornih puteva i gripa, od davnina je poznata u tradicionalnoj medicini.
U periodu kada je poznato da su infektivna oboljenja u porastu veoma je bitno delovati preventivno kako bi se izbegla infekcija ili u najmanju ruku tok bolesti bio što lakši. Ukoliko se infekcija ipak dogodila važno je aktivno delovati prvih 24 sata (kod prvih naznaka bolesti: grebanje sluzokože grla i nosa, mučnina, slabost i glavobolje) kada količina patoloških organizama još uvek nije prevelika i kada je moguće prirodnim sredstvima i jačanjem imuniteta zaustaviti tok bolesti.
Posebnu pažnju trebaju obratiti osobe koje rade u kolektivima (pogotovo dečjim), koriste javni prevoz, rade u zdravstvenim ustanovama i apotekama kao i na svim drugim radnim mestima koja podrazumevaju veliki protok odraslih ili dece u toku dana.
U slučaju da infekcija ipak nije sprečena na vreme i proces se odvija sa pojavom ozbiljnih kliničkih simptoma, upotreba DEGRIPINA ima za cilj olakšanje simptomatike i bolnih stanja.

Fitokompleks je posebno preporučljiv za decu koja su sklona hroničnim upalama, oslabljenog imuniteta ili često obolelih od prehlada i gripa. Takođe, bilo koju upotrebu antibiotika neophodno je dopunjavati prirodnim sredstvima, kako bi štetno dejstvo istih bilo dovedeno na minimum.
Efikasnost čajne mešavine kao i svakog pojedinačnog sastojka fitočaja DEGRIPIN, testirana je i potvrđena u medicinskom fitocentru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med.Sergeja Valerijeviča Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.
U sastavu fitokompleksa DEGRIPIN se nalazi isključivo samoniklo bilje sa područja Altaja.

NAČIN DELOVANJA RUSKOG FITOČAJA DEGRIPIN?
Detoksikaciona, antiinflamatorna, antibakterijskaantivirusna i imunomodulirajuća svojstva su osnovne karakteristike lekovitog bilja u sastavu fitočaja DEGRIPINA.
Kora vrbe je bogata salicilnom kiselinom koja je zapravo po prvi put u istoriji farmacije bila izolovana iz ove biljke.
Biljka je izuzetno dobro istražena i dugo se nalazi u širokoj upotrebi. Poseduje antiupalna svojstva, umanjuje temperaturu, poboljšava cirkulaciju i ima detoksikacioni efekat. Deluje protiv bakterija.

Kantarion ima odlična antiinflamatorna svojstva, poznato je antibakterijsko i antivirusno sredstvo sa efikasnim
detoksikacionim svojstvima.

Majčina dušica, smiruje upalne procese, poboljšava i reguliše imunološki odgovor, odličan je detoksikans, uspešno
umiruje sluzokožu gastroenterološkog sistema, odlično je protivvirusno i antibakterijsko sredstvo zahvaljujući velikoj količini eteričnih ulja u svom sastavu.
Srdačica poboljšava otpornost na toksikacioni stres izazvan bakterijskom ili virusnom infekcijom, jača imunitetumiruje upalne procese. Ima antioksidaciona svojstva.

Zizifora i mlečni čkalj poznati su po detoksikacionim svojstvima, poboljšavaju rad jetre i bubrega koji eliminišu toksine iz krvotoka. Imaju antiupalna i imunostimulirajuća svojstva.

KADA SE PRIMENjUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ DEGRIPIN?
U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ruski fitočaj DEGRIPIN se preporučuje od strane lekara pacijentima koji boluju od:
– prehlade, gripa, virusnih i infekcijskih oboljenja;
– pada imuniteta, slabog imuniteta, čestih recidiva inficiranja kod dece i odraslih;
– upalnih procesa akutnog i hroničnog karaktera različitih lokalizacija;
– prevencija infekcija kod dece i odraslih u toku povećane epidemiološke opasnosti, promene klimatskih zona, putovanja.

Fitočaj DEGRIPIN se može kombinovati sa svim lekovima i hranom.

Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 1111111111768
Pomaže u regulisanju povišenog šećera
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.577,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Čajevi i napici 1111111111765
Protiv gripa i virusnih infekcija
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.277,00 RSD

Slični članci

07.
Apr.
2024.
Novosti
Veoma je moćan antioksidans (sadrži karotin i katehin) jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih ob...
07.
Apr.
2024.
Novosti
Važno je istaći da je ogromna razlika u efikasnosti izmedju sintetičkog i prirodnog vitamina C. Prirodni C vitamin je onaj koji dobijamo direktno iz biljaka ...