Novosti
07.12.2022.

Japanska hrana lek

Mugi miso ubrzava varenje

Mugi miso nije hrana nego lek i prevencija. Generacijsko iskustvo je japanskom preciznošću i istrajnošću pretočeno u jednu kašičicu misa dnevno koja je dovoljna da pomogne organizmu da dobrim varenjem dođe do velike količine energije. Proteini životinjskog porekla prouzrokuju truljenje i kiselost a miso neutrališe i eliminiše te posledice.

Potpuno organski proizveden, od žitarica iz biološkog uzgoja, po brižljivo čuvanim recepturama. Proizvodi se u ograničenim količinama u radionici porodice Johsen.

 

Miso se preporučuje:

- za pravilan metabolizam jer je bogat mineralima

- za poboljšanje varenja jer sadrži žive enzime, koji direktno pomažu u procesu varenja i podstiču lučenje sokova u želucu

- za izdržljivost jer sadrži velike količine glukoze koja nam daje energiju a zimi sprečava osećaj hladnoće

- za srčana oboljenja jer miso sadrži linolinsku kiselinu i lecitin koji rastvaraju holesterol u krvi; veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska

- pušačima se preporučuje za ublažavanje loših efekata pušenja

 

Sadrži enzime i latobacile nastale u procesu višegodišnje prirodne fermentacije, i koji omogućavaju bolje lučenje sokova u želucu, lakše varenje i veću iskorišćenost hranjivih materija. Miso sprečava truljenje, gasove, loše varenje hrane i na taj način sprečava razvoj kiselosti organizma.

Miso sadrži: 9,7 mg proteina, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvožđa, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.

Sadrži lecitin i linolinsku kiselinu, koji rastvaraju holesterol, i sprečavaju pojavu ateroskleroze.

Upotreba: kašićicu miso paste rastopiti u malo supe i sipati nazad u sud na kraju kuvanja.

Sačuvano u omiljne
Japanska 1111111111662
Proteini životinjskog porekla prouzrokuju truljenje i kiselost a miso neutrališe i elim...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
790,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...