Novosti
07.12.2022.

Prava priroda je to

Biljna mleka bez dodatog šećera

Natrue napici su napravljeni od neprerađenog voća i orašastih plodova. Kompanija se nalazi u srcu rezervata biosfere u Nacionalnom parku Montseni.

To im omogućava da pića naprave sa idealnom vodom za ovu svrhu, tj. sa niskim sadržajem natrijuma. Voda je glavna komponenta ovih biljnih pića.

Biljna mleka se mogu uzimati u bilo koje doba dana, topla ili hladna, samostalno ili uz obroke, a mogu se koristiti i u receptima.

Kako bi osigurali najbolji kvalitet i ukus, u proizvodnji ne koriste brašno i aditive.

Njihova politika je da je MANJE VIŠE i toga se pridržavaju.

NATRUE nastoji da ponudi najprirodniji proizvod i ukus. Zato je filozofija Natrue kompanije da koriste minimum sastojaka u njihovoj proizvodnji te da ne pristanu na dodatak šećera i aditiva.

Svi proizvodi prirodno ne sadrže laktozu i kazein (mlečni protein). Ne sadrže sastojke dobijene od životinja, što ih čini pogodnim za vegetarijansku ili vegansku ishranu.

Zašto su napici slatki a ne sadrže dodati šećer?

Kod napitaka od pirinča i ovsa primenjuje se termička i enzimska obrada za dobijanje šećera. Kako proces funkcioniše?

Enzimi razgrađuju lance ugljenih hidrata (skrob), pretvarajući ih u jednostavne šećere (glukozu), koji napitcima daju slatki ukus. Dakle, šećeri sadržani u napitku potiču od pirinča ili ovsa. Oni nisu dodati šećeri!

Ostavi komentar

Slični članci

28.
Jan.
2023.
Novosti
Izvrstan je izvor proteina koje doprinose povećanju i održavanju mišićne mase, održavanju normalnih kostiju. Sadrži nizak udeo ugl...
28.
Jan.
2023.
Novosti
Preporučuje se kao zaštita u stanjima smanjene funkcije jetre. Štiti je od toksičnih delovanja alkohola, lekova i drugih hemijskih su...
22.
Jan.
2023.
Novosti
Utiče na poboljšanje krvne slike, anemije, koja je posledica gubitka ili nedovoljnog unosa gvoždja u organizam, na smanjenje kostobolje i bo...
string(0) ""