Novosti
18.10.2022.

Afrička je šljiva je, svima mila je

Pomaže produkciju testosterona

Testosteron je hormon odgovoran za razvoj muških seksualnih karakteristika, razvoj mišićne mase i snage i pravilno funkcionisanje muškog reproduktivnog sistema. Izuzetno je važan za seksualnu želju i erektilnu funkciju. Njegov smanjen nivo dovodi do pada libida i polne moći. Prirodan je izvor beta-sitosterola, supstance koja sprečava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou. Redovnom upotrebom afričke šljive podstiče se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet i dužina trajanja erekcije.

NAČIN UPOTREBE:

Afrička šljiva se priprema kao čaj: u prokuvanu vodu dodati 1 kafenu kašičicu (5g proizvoda) i ostaviti da odstoji 5-7 minuta, po želji zasladiti.

Ostavi komentar

Slični članci

17.
Sep.
2023.
Novosti
Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom i povećan...
10.
Sep.
2023.
Novosti
Osnova  je komponenta Hydrated Silica koja ima sposobnost čišćenja zuba uz nisku abrazivnost i pomaže da se posvetli zubna gleđ.
string(0) ""