Novosti
16.01.2022.

Sango je prah korala

Alkalizator vode u organizmu, pa vi vidite

Sango koral potiče iz subtropskog morskog dna. Ima odnos 2:1 između kalcijuma i magnezijuma, što predstavlja idealnu srazmeru za ova dva elementa prilikom unosa u organizam koji ga usvaja u izuzetnom procentu jer je potpuno prirodan, bez aditiva, konzervanasa i boja. Obezbeđuje vredne alkalne minerale i elemente u tragovima u jonizovanom obliku koji garantuje optimalnu resorpciju u telu. Usitnjeni koral Sango koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode.

  • Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
  • Snižava površinski napon vode. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora. Takodje obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći je idealnom za održavanje zdravlja organizma.
  • Sango koral sadrzi mineralne soli kalcijum i magnezijum, ali i fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe, hrom, mangan, cink, sumpor, silicijum ... Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.

Način upotrebe:

Maksimalna dnevna doza je 3g ( ½ kafene kašičice ) , najbolje podeljena u dve doze od po 1,5g. Sango prah može da se doda voćnim sokovima, smutijima, šejkovima. Neutralnog je ukusa.

Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111111139
Snabdeva telo prirodnim alkalnim mineralima. Sadrži jonizovani kalcijum i magenezijum ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.220,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...