Novosti
16.01.2022.

Sango je prah korala

Alkalizator vode u organizmu, pa vi vidite

Sango koral potiče iz subtropskog morskog dna. Ima odnos 2:1 između kalcijuma i magnezijuma, što predstavlja idealnu srazmeru za ova dva elementa prilikom unosa u organizam koji ga usvaja u izuzetnom procentu jer je potpuno prirodan, bez aditiva, konzervanasa i boja. Obezbeđuje vredne alkalne minerale i elemente u tragovima u jonizovanom obliku koji garantuje optimalnu resorpciju u telu. Usitnjeni koral Sango koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode.

  • Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
  • Snižava površinski napon vode. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora. Takodje obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći je idealnom za održavanje zdravlja organizma.
  • Sango koral sadrzi mineralne soli kalcijum i magnezijum, ali i fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe, hrom, mangan, cink, sumpor, silicijum ... Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.

Način upotrebe:

Maksimalna dnevna doza je 3g ( ½ kafene kašičice ) , najbolje podeljena u dve doze od po 1,5g. Sango prah može da se doda voćnim sokovima, smutijima, šejkovima. Neutralnog je ukusa.

Sačuvano u omiljne
Superfood 1111111111139
Snabdeva telo prirodnim alkalnim mineralima. Sadrži jonizovani kalcijum i magenezijum ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.220,00 RSD

Slični članci

07.
May.
2024.
Novosti
Crna maka je za muškarce koji žele da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost muških polnih ćelija. Odlična je za sportiste, i mu...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...