Novosti
16.01.2022.

Sango je prah korala

Alkalizator vode u organizmu, pa vi vidite

Sango koral potiče iz subtropskog morskog dna. Ima odnos 2:1 između kalcijuma i magnezijuma, što predstavlja idealnu srazmeru za ova dva elementa prilikom unosa u organizam koji ga usvaja u izuzetnom procentu jer je potpuno prirodan, bez aditiva, konzervanasa i boja. Obezbeđuje vredne alkalne minerale i elemente u tragovima u jonizovanom obliku koji garantuje optimalnu resorpciju u telu. Usitnjeni koral Sango koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode.

  • Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
  • Snižava površinski napon vode. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora. Takodje obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći je idealnom za održavanje zdravlja organizma.
  • Sango koral sadrzi mineralne soli kalcijum i magnezijum, ali i fosfor, kalijum, natrijum, gvozđe, hrom, mangan, cink, sumpor, silicijum ... Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.

Način upotrebe:

Maksimalna dnevna doza je 3g ( ½ kafene kašičice ) , najbolje podeljena u dve doze od po 1,5g. Sango prah može da se doda voćnim sokovima, smutijima, šejkovima. Neutralnog je ukusa.

Superfood 1111111111139
Snabdeva telo prirodnim alkalnim mineralima. Sadrži jonizovani kalcijum i magenezijum ...
1.220,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

22.
May.
2022.
Novosti
Napravljen od čilija sazrelog na suncu, spreman za upotrebu sa pečenim ili hladno rezanim mesom, ćevapom ili bilo kojem vašem omiljenom jelu.
22.
May.
2022.
Novosti
Riblji sos je zapravo tečni začin napravljen od ribe ili krila koji su obloženi solju i fermentisani do dve godine. Koristi se kao osnovni začin u kuhinji is...
16.
May.
2022.
Novosti
Proteini iz surutke se porede sa proteinima majčinog mleka i preporučuju se onima koji su alergični na proizvode od kravljeg mleka.
string(0) ""