Novosti
05.12.2021.

Prirodni vitamin D iz ulja jetre bakalara

Omega 3, Vitamin A i D su u bakalaru i čekaju.

Dobija se ekstrakcijom iz jetre bakalara, a I ima visok sadržaj omega 3 masnih kiselina, vitamina A i D. Snabdeva nas dobrim mastima koje nam pomažu da funkcionišemo efikasno i pritom je prirodno protivupalno sredstvo.

Prednosti korišćenja:

Usled povećanog nivoa Vitamina D može pomoći kod održavanja kosti i skeleta

Pri nedostatku sunčeve svetlosti te usporenoj proizvodnji vitamin D preporučujue se Ulje jetre bakalara kojeg mogu koristiti osobe svih uzrasta. Inače se u severnoj Evropi koristi u prevenciji rahitisa kod dece još od 1824. godine, kao i kod starijih osoba u lečenju osteoporoze i artritisa.

Može povećati plodnost

Omega 3 masne kiseline mogu pomoći da se poveća proizvodnja polnih hormona i u muškim i u ženskim polnim organima. Protivupalna svojstva sadržana u ulju jetre bakalara podstiču zdravlje hipofize i nadbubrežnih žlezda koje su odgovorne za regulisanje trudnoće i reproduktivnosti u celini.

Pomaže kontroli dijabetesa

Masne kiseline sadržane u ribljem ulju pomažu kontroli i regulisanju proizvodnje insulina. Preporučuju se i tokom trudnoće kako bi se smanjile šanse za razvoj bolesti kod novorođenčeta. Istraživanja pokazuju da se ovo ulje može koristiti i kao tretman kod dijabetesa.

Reguliše holesterol

Ulje jetre bakalara bogato je dobrim omega 3 masnim kiselinama, koje dobro balansiraju sa lošim mastima u telu pomažući smanjenju nivoa holesterola.

Pospešuje zdravlje kardiovaskularnog sistema

Pomaže da se smanji broj triglicerida u krvotoku i na taj način smanjuje rizik od nastanka i razvoja srčanih oboljenja. Omega 3 masne kiseline takođe pomažu sprečavanju (kalcifikacije) očvrsnuća arterija.

Sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih Omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i...
2.075,00 RSD
Sa vitaminom A, D, E i važnim Omega-3 masnim kiselinama DHA i EPA, može doprinetinormal...
2.075,00 RSD
Prednost ovog imunostimulatora je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja is...
2.075,00 RSD
Prednost ovog imunostimulatora je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, bolja is...
2.075,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

16.
Jan.
2022.
Novosti
Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša sa vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni. Sango ...
16.
Jan.
2022.
Novosti
Manuka je vrsta meda sa najjačim protivupalnim delovanjem. Upotrebljava se i u lečenju kožnih čireva i opekotina trećeg stepena. Takođe je izvrstan za t...
09.
Jan.
2022.
Novosti
Crna maka se preporučuje  muškarcima koji želje da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost spermatozoida, sportistima (mu...
string(0) ""