Novosti
21.11.2021.

Brzi imunitet

Liposomalni sistem deluje

Liposomalni vitamin C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja.
Jedna viala VIT-C 1000, što je i dnevna doza, je inovativna, pogodna i sigurna za primenu. Omogućava korisnicima da bezbedno uzimaju potrebnu količinu bioaktivnih supstanci u formuli, istovremeno osiguravajući stabilnost proizvoda, bez promena tokom čitavog roka trajanja proizvoda. Liposomalni Vitamin C je snažan antioksidans koji može ojačati prirodnu odbranu vašeg organizma.
Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka. Vitamin C blagotvorno deluje na nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost.
Vitamin C je hemijski aktivan i izuzetno nestabilan agens. Da bi se poboljšala stabilnost i bioraspoloživost vitamina C, koriste se liposomi.
Šta su liposomi?
• Glavni sastojci liposoma su fosfolipidi, koji imaju masno rastvorljivu i vodorastvornu stranu (amfipatsku).
To ih čini idealnim sistemom nosača za primenu u raznim oblastima kao što su hrana, kozmetika i farmaceutski proizvodi.
Zašto uzimati liposomalni vitamin C?
Tradicionalnim dodacima vitamina C nedostaju bioraspoloživost i uglavnom izazivaju gastrointestinalne probleme, ali tehnologija liposomalnog vitamina C sve menja. Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok za apsorpciju u ćelijama.

Sačuvano u omiljne
Vitamin C 1111111111424
Fosfolipidi u ovom proizvodu omogućavaju apsorpciju u crevima, štiteći tako vitamin C o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
120,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju zamora i iscrpljenosti
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.985,00 RSD

Slični članci

25.
Mar.
2024.
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i ...
17.
Mar.
2024.
Novosti
Lekovita dejstva đumbira: - protiv mučnine i povraćanja, regulisanje telesne težine i holesterola, ublažava upalu mišića, može pomoći kod osteoporoze,...