Novosti
21.11.2021.

Brzi imunitet

Liposomalni sistem deluje

Liposomalni vitamin C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja.
Jedna viala VIT-C 1000, što je i dnevna doza, je inovativna, pogodna i sigurna za primenu. Omogućava korisnicima da bezbedno uzimaju potrebnu količinu bioaktivnih supstanci u formuli, istovremeno osiguravajući stabilnost proizvoda, bez promena tokom čitavog roka trajanja proizvoda. Liposomalni Vitamin C je snažan antioksidans koji može ojačati prirodnu odbranu vašeg organizma.
Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka. Vitamin C blagotvorno deluje na nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost.
Vitamin C je hemijski aktivan i izuzetno nestabilan agens. Da bi se poboljšala stabilnost i bioraspoloživost vitamina C, koriste se liposomi.
Šta su liposomi?
• Glavni sastojci liposoma su fosfolipidi, koji imaju masno rastvorljivu i vodorastvornu stranu (amfipatsku).
To ih čini idealnim sistemom nosača za primenu u raznim oblastima kao što su hrana, kozmetika i farmaceutski proizvodi.
Zašto uzimati liposomalni vitamin C?
Tradicionalnim dodacima vitamina C nedostaju bioraspoloživost i uglavnom izazivaju gastrointestinalne probleme, ali tehnologija liposomalnog vitamina C sve menja. Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok za apsorpciju u ćelijama.

Sačuvano u omiljne
Vitamin C 1111111111424
Fosfolipidi u ovom proizvodu omogućavaju apsorpciju u crevima, štiteći tako vitamin C o...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
115,00 RSD

Slični članci

30.
Mar.
2025.
Novosti
Ultra čisto, visoko koncentrovano, sveže riblje ulje sitnih inćuna iz južnog Pacifika.
30.
Mar.
2025.
Novosti
Koriste se dve vrste organskih oblika magnezijuma (glukonat i taurinat) koji su fokusirani na postizanje najbolje moguće apsorpcije.
23.
Mar.
2025.
Novosti
Kombuha je fermentisani napitak dobijen procesom simbiotske fermentacije crnog ili zelenog čaja uz pomoć SCOBY kulture (Simbiotic Culture of Bacteria and Yea...