Novosti
19.09.2021.

Orgain Organic whey protein

Prirodni organski protein

Orgain je stvorio dr Andrev Abraham, specijalista za integrativnu medicine koji je uvideo potrebu za nutritivnim šejkom napravljenim od potpuno prirodnih sastojaka na bazi hrane tokom lečenja sopstvenog kancera. Iz prvih blendera, Andrev je pronašao novi životni zanos i strast prema nauci o ishrani. Sve ostalo je legenda, jer je već tri godine za redom najprodavaniji protein u Americi,

Sastoji se od 100% čistog proteina dobijenog od surutke koja se dobija od mleka novozelandskih krava, koje se hrane travom sa organskih pašnjaka. Svi ostali sastojci Orgain Whey proteina su 100% organski dobijeni najvišim standardima kontrole kvaliteta.
Whey protein sadrži sve esencijalne sastojke za pravilan rad organizma i namenjen je kako sportistima, tako i osobama koje rekreativno vežbaju ili su izložene velikom fizičkom naporu.
Whey protein sa visokim procentom surutke je pogodan za postizanja definicije u teretani, i kao pomoć pri dobijanju mišićne mase. Protein poseduje izuzetno visok sadržaj proteina po porciji, organski je i sa samo 2 g šećera. Napravljen je bez soje, glutena, hormona, veštačkih zaslađivača i konzervanasa. Sadrži sve neophodne amino-kiseline.
Kada su u pitanju organski standardi kompanije Orgain, oni dosežu toliko daleko da je čak i ambalaža Orgain Whey proteina 100% biorazgradiva i napravljena od kore kikirikija.
Preporučeni način upotrebe: Jednu do dve kašike (nalazi se u pakovanju) praha razmutiti u šejkeru, blenderu ili mutilicom u 250 ml vode, soka (sveže ceđenog) ili mleka (kravljeg, bademovog, kokosovog) i uživajte u ukusu. Po želji možete dodati seckano sezonsko voće.
Nutritivne vrednosti na 30 g:
Ukupne kalorije 140, od toga kalorija iz masti 30
Ukupne masti 3 g, saturisane masti 1.5 g, transmasti 0 g, holesterol 55 mg
Soli: natrijum 230 mg, kalijum 250 mg
Ukupni ugljeni hidrati 13 g
Vlakna 4 g
Šećeri 2g
Protein 21 g

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...