Novosti
23.05.2021.

Moderna akupunktura

Recovery flasteri obnavljaju i isceljuju

Flasteri Recovery sadrže kombinaciju frekvencija koje omogućavaju unos kioseonika u ćelije i na taj način povećavaju sposobnost samoisceljenja organizma. Flasteri sa frekvencijama funkcionišu po principima akupunkture tj. stimulišu meridijane u organizmu. Terapija je višednevna jer jedan flaster ostaje na koži oko nedelju dana. Blagotvorne frekvencije iz flastera mogu podstaći cirkulaciju i obnavljanje tkiva.

Pozitivna korisnička iskustva ukazuju na to da flasteri Recovery mogu:

  • ublažiti i ukloniti bol
  • Pomoći kod hroničnih upala i reumatskih bolesti
  • Pospešiti oporavak i zarastanje rana
  • Odagnati glavobolje i migrene
  • Uticati na regeneraciju i efikasnost mišića

 

Kako flasteri funkcionišu?

Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira samo u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi u proseku 0,75 mV električne energije, što je sasvim dovoljno da se frekvencije iz flastera aktiviraju i rašire po telu. Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.

Bolovi u mišićima i zglobovima
Flaster može efikasno delovati na bol, upalu mišića, tkiva i zglobova, pošto obezbeđuje opštu cirkulaciju i protok krvi, povećava unos kiseonika u ćelije i ubrzava oslobađanje mlečne kiseline. Flaster se stavlja direktno na mesto bola, a u slučaju jakih bolova nalepiti više flastera istovremeno (do deset).

Hronični bolovi
Kod hroničnih bolova, kao što su kila, išijas, bolovi u leđima, zglobovima i udovima, preporučuje se upotreba više flastera istovremeno, u periodu od nekoliko nedelja. Najbolje je krenuti sa dva ili tri, u zavisnosti od mesta i intenziteta bola. Za početak, nalepiti jedan flaster na krsnu kost, a drugi na bolno mesto. Ukoliko se u roku od 10-15 minuta bol ne umanji, nalepiti dodatni flaster u blizinu bolnog mesta. Maksimalan broj flastera je 10.

Kao što se ne javlja u trenutku, hronični bol ni ne prestaje preko noći, pa telu obično treba veća količina frekvencija na duži vremenski period. Velika prednost flastera sa frekvencijama je to što podstiču organizam na samoisceljenje, što je jedino pravo rešenje za hronične bolove.

Degenerativne bolesti i upale
Recovery flaster može da eliminiše bolove i upale izazvane degenerativnim bolestima, jer podstiče stvaranje dodatnog kolagena i fluidnosti u telu. Nalepiti na bolno ili upaljeno mesto (kod jakih simptoma stavite više flastera). Terapiju ponavljati nekoliko nedelja, sve do nestanka simptoma.

Drugi bolovi
Za opšte bolove u telu, flastere treba lepiti na akupresurne tačke, i to:

  • U slučaju glavobolje, staviti flaster na vrat i na dlan na tačku LI4 ili na tačku LV3.
  • Kod prehlade, gripa ili kašlja, flaster nalepiti direktno na pluća.
  • Ukoliko postoje problemi sa bubrezima, flastere nalepiti u područje bubrega i na tačku KI26.

Kašalj, bronhitis, prehlada, upala pluća
Kod kašlja, prehlade, bronhitisa i upale pluća najbolje je flastere nalepiti na akupunkturne tačke koje mogu pomoći u ublažavanju ovih problema. Akupunkturna tačka na plućnom meridijanu LU1 nalazi se ispod ramena na prednjem delu tela, a tačka KI27 ispod ključne kosti.

Podrška imunog sistema
Za jačanje imuniteta, zalepiti flastere na tačke akupunkture koje stimulišu odbrambeni sistem. Akupunkturna tačka B36 nalazi se između lopatice i kičme, tačka B38 je dva rebra niže, a tačka ST36 četiri prsta ispod kolena na periosteumu. Može se nalepiti i u tačku CV17 na grudima, koja kontroliše otpornost tela i istovremeno smanjuje anksioznost.

Postoperativni tretman i oporavak
Upotreba flastera Recovery se preporučuje nakon operacije, jer frekvencije mogu da stimulišu stvaranje kolagena, omogućavajući mekim tkivima i ranama brže zaceljenje i zarastanje. Jedan ili više flastera nalepiti blizu rane, a nikada direktno na nju. U slučaju većih intervencija, preporučuje se nekoliko flastera istovremeno, u periodu od nekoliko nedelja.

Sport i mišićni performans
Recovery flaster je veoma efikasan u poboljšanju fizičkih sposobnosti. Omogućava veći mišićni performans, povećava izdržljivost i pospešuje brži oporavak nakon težih treninga. Flaster nalepiti dan ranije, direktno na mišiće koji će biti najviše opterećeni.
Za bolji protok kiseonika flaster nalepiti na meridijan pluća, a za dužu izdržljivost na tačku besmrtnosti ST36, četiri prsta ispod kolena, na spoljašnju stranu lista.

Kombinovanje sa drugim flasterima
Kombinacijom različitih flastera sa frekvencijama postiže se još bolja efikasnost, tako da je istovremena upotreba flastera B.E.Well i Recovery veoma preporučljiva.
U slučaju stresa, na primer, Recovery se kombinuje sa flasterom B.E.Well kako bi se poboljšala proizvodnja serotonina i podigla energija.
Takođe, kombinacija ova dva flastera obezbeđuje sve što je potrebno za vrhunske rezultate u sportu - Recovery omogućava maksimalan performans, otklanja bolove i povrede misića, dok B.E.Well daje energiju i poboljšava fokus.

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...