Novosti
16.05.2021.

BE Well flasteri koji funkcionišu po principu akupunkture

Kvantni flasteri za koncentraciju i popravljanje raspoloženja

Kako flasteri funkcionišu?
Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira samo u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi u proseku 0,75 mV električne energije, što je sasvim dovoljno da se frekvencije iz flastera aktiviraju i rašire po telu. Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.
Opšti umor i iscrpljenost
U stanju umora i iscrpljenosti, nalepite flaster na područje stomaka, dva prsta ispod pupka. Takođe, flaster odlično deluje ako ga stavite na meridijan pluća, u predelu timusa, na tabane na tačku besmrtnosti KI1 i ST36 na nozi. Možete koristiti do tri B.E.Well flastera odjednom.
Depresija, anksioznost, napadi panike
U slučaju psihičnih problema, nalepite flastere na mesta kao u prethodnom slučaju, i koristite ih dok se simptomi ne povuku.
Duža putovanja i interkontinentalni letovi
U slučaju umora usled dužih putovanja, džet-lega ili dugog boravka u avionima (gde smo daleko od frekvencije Zemlje), preporučuje se upotreba B.E.Well flastera najmanje nedelju dana, i to tako što jedan flaster nalepite na područje dva prsta ispod pupka, a drugi na taban, na meridijansku tačku KI1.
Studiranje, matura, ispiti
Za lakše učenje i pamćenje, bolje fokusiranje i duže izlaganje, nalepite dva ili tri flastera B.E. Well na kičmu - između lopatica, na središnji deo leđa i/ ili na krsni deo.
Kombinovanje sa drugim flasterima
Kombinacija flastera doprinosi većoj efekasnosti, tako da se flasteri B.E.Well i Recovery mogu slobodno kombinovati.
Zbog svog blagotvornog delovanja na ravnotežu nervnog sistema, flasteri B.E.Well su se pokazali kao uspešni i kod osoba koje imaju simptome autizma, ADHD-a i ADD-a. Na holističkoj pedijatrijskoj klinici Green Pediatrics u Čikagu testirala ih je dr Biljana Uzelac. Zajedno sa svojim malim pacijentima i njihovim roditeljima, došla je do odličnih rezultata – pokazalo se da flasteri B.E.Well uspešno ublažavaju simptome poput problema sa koncentracijom, hiperaktivnošću, disleksijom i sl. Deca su bila koncentrisanija i mirnija, smanjili su im se tikovi, a poboljšao se fokus i uspeh prilikom učenja.
• Jedan flaster traje 7-10 dana
• 100 % prirodne frekvencije
• Vodootporni
• Bez nuspojava
• Bez mirisa
• Nisu transdermalni

Slični članci

25.
Mar.
2024.
Novosti
mikronutrijentI organskih plodova kupine, maline, cvekle i stabljika celera. flavonoidi za bolji rad srca, vitamin C za jači imunitet i ...
17.
Mar.
2024.
Novosti
Lekovita dejstva đumbira: - protiv mučnine i povraćanja, regulisanje telesne težine i holesterola, ublažava upalu mišića, može pomoći kod osteoporoze,...