Novosti
04.05.2021.

Cink, selen i vitamin C u liposomalnoj tehnologiji

Nemački preparat sa 95% apsorbcije

O liposomalnoj tehnologiji

Tokom poslednjih nekoliko godina, liposomski vitamin i minerali predstavlja najbolju formu vitamina i minerala na svetu i postižu najbolje rezultate i imaju najveću moć apsorpcije.
Zašto? Liposomi su takozvani nosači ili nosioci aktivnih supstanci proizvedenih pomoću tehnologije liposomske inkapsulacije. Zbog njihove sličnosti sa biološkim membranama, koriste se kao nosači lekovitih supstanci i vitamina. Liposomi su mikroskopski vezikule u obliku mehurića koji čine membrane od posebnih molekula fosfolipida. Fosfolipidi su, po hemijskoj strukturi, veoma slični membrani koja okružuje svaku ćeliju u našem telu i koja dozvoljava ili sprečava apsorpciju materije.
Veličina liposomalnih čestica igra važnu ulogu u njegovoj sposobnosti da zadrži najveću moguću količinu. Ispravna veličina trebala bi biti između 100 i 400 nanometara.

Cink je esencijalni mineral koji je  je jako bitan za funkcionisanje našeg organizma, a kako ga organizam ne sintetiše, potrebno ga je unositi u kroz hranu i putem suplemenata. Cink je nutrijent koji je izuzetno neophodan ljudima da održe svoje zdravlje, i uključen je u brojne aspekte ćelijskog metabolizma. Cink  pomaže imunološkom sistemu da izbegne invaziju bakterija i virusa, jačajući imuni sistem. Učestvuje u sintezi proteina, pa tako podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ubrzava zarastanje rana, regeneraciju tkiva, pomaže kod opekotina i posle hirurških intervencija. Tokom trudnoće i u detinjstvu, cink je potreban za pravilan razvoj tela, neophodan je i za formiranje osećaja ukusa i mirisa. Kao antikosidans bitan je za zdravlje oka. Jača kosu i nokte.

Selen je mineral koji se nalazi u tragovima u organizmu. Selen je snažan antioksidans koji štiti i jača imunitet, umanjuje rizik od nastanka karcinoma i bolesti srca, štiti zdrav izgled kože i podrška je muškom zdravlju (fertilitet, zaštita prostate, unapređuje pokretljivost spermatozoida). Potreban  je za normalan rast i iskoristljivost joda u radu tiroidne žlezde, te utiče na na normalno funkcionisanje tiroidne žlezde. Selen neutrališe štetno dejstvo slobodnih radikala i može da ublaži degenerativne procese: usporava proces starenja, smanjuje rizik od nastanka bolesti srca i određenih tumora.

Imunitet 1111111111411
Jača imunološki sistem, sinteza proteina, podstiče mentalni i fizički rast i razvoj, ub...
2.610,00 RSD
Uz pomoć liposomalne tehnologije, apsorpcija i iskorišćenost vitamina C se povećava i d...
5.949,00 RSD
Liposomalni Vitamin B12 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju zamora i...
3.140,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

09.
May.
2021.
Novosti
Polba je vrsta drevne žitarice koja je prirodni imunostimulator, zbog povišene količine magnezijuma i cinka. Dobra je za dijete jer ima nisku kalorijs...
04.
May.
2021.
Novosti
Adsorpcionim i jonoizmenjvačkim dejstvom čisti krv i eliminše toksične i biološki nedegradabilne materije. Time vrši prečiščavanj...
19.
Apr.
2021.
Novosti
Znate ga kao Krlju, Momu i Fedora, a stariji ga pamte i kao Popa. Znate mu porodicu, navike, šta voli šta ne voli...Sve redovno. Ali, da li je...
string(0) ""