Novosti
21.03.2021.

Prokrvite vene i kapilare uz venotonik

Čudesni napitak Dr. Jorge od 21. biljke

Zahvaljujući specijalnoj formuli zadovoljavaju se sve nutritivne potrebe krvi i krvnih sudova. Proven je sastavljen je od 21 aktivnog sastojka, podeljenih u grupe vitamina, minerala, fitonutrijenata i supstanci koje utiču na enzime u krvi. Oogućava bolje snabdevanje ćelija krvnih sudova kiseonikom i time sprečava i usporava poremećaje vensko-kapilarne cirkulacije. Povoljno utiče na funkcije jetre, nivo holesterola i triglicerida. Može se koristiti i preventivno i terapijski, kod mehaničkih i trenažnih opterećenja u rekreaciji i sportu.

Kod starih ljudi, usled naglašene vensko-kapilarne osetljivosti, Proven deluje na prevenciju i usporavanje ovih uzrasnih promena.

Doziranje:

Dnevna doza Provena je 25 ml uz jutarnji obrok. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti bez konsultacije sa lekarom.

Moguća neželjena dejstva:

Mogući neželjena dejstva pojedinih biljnih sastojaka proizvoda obuhvataju blage gastrointestinalne smetnje i glavobolje. U slučaju preosetljivosti na bilo koji od sastojaka treba prekinuti uzimanje preparata.

Sačuvano u omiljne
Biljni suplementi 8607000021886
Deluje na vensko-kapilarne strukture tako što sprečava interakciju krvnih elemenata i e...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.740,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Lekovito bilje 1111111111191
Poboljšavaju prokrvljenost srčanog mišića, deluju kao kardiotonik. Povoljno deluju na b...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
235,00 RSD

Slični članci

21.
Apr.
2024.
Novosti
Napravite ekološki iskorak sa ECOEGG sredstvom za uklanjanje fleka! Spakovano u plastici 100% recikliranoj iz okeana, sa veganskom formulom na biljnoj...
21.
Apr.
2024.
Novosti
Ovaj inovativni, britanski ECOEGG 4u1 proizvod nije samo deterdžent, već moćna kombinacija deterdženta, omekšivača, izbeljivača na bazi kiseonika i sr...