Novosti
14.03.2021.

Deluje efikasnije nego klasične kolagen tablete

Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela

Kolagen je jedan od najvažnijih proteina i odgovoran je za stanje kože, kose i noktiju, kao i regeneraciju povređenih delova kože. Korisiti za jačanje i regeneraciju kostiju mišića zglobova tetiva i ligamenata.
Kolagen podmlađuje organizam, i ne postoji zamena za njega. Kao rezultat opadanja kolagena u ljudskom telu se može javiti smanjenje gustine u kostima.
Kolagen se osim u kozmetičke, koristi i u medicinske svrhe za lečenje i opravljanje hrskavica.
Proizvodnja kolagenih vlakana tokom godina počinje da opada i to je prirodni proces starenja. Zato je na tržištu novi preparat kolagena koji se sastoji od dodatnih sastojaka koji mu pomažu u bržem delovanju.
Super collagen anti-age shots je sa vitaminom C, koenzimom Q10 i ostalim brojnim sastojcima koji iznutra hrane ćelije kolagenom, i na taj način imamo višestruki efekat.
Nakon redovne upotrebe Super collagen anti-age shots kolagena koža postaje ravnija, bore vidljivo smanjene, a kosa i nokti sjajniji i lepši. Istovremeno se postiže efekat obnvljanja ćelija u organizmu, tetiva i hrskavica.

Upotreba
Možete ih konzumirati pre jela i bez bojazni da li će uticati na stanje šećera u vašem organizmu jer ne sadrži šećer, iako je najukusniji anti-ageing preparat na tržištu. Odlikuje ga sladak ukus španske pomoranže koji ne dolazi iz šećera, već od prirodne slatkoće iz koncentrovanog soka pomoranže. Konzumira se po jedna bočica dnevno.
Super Collagen anti-age shots ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. U medicinske svrhe se konzumira onoliko puta dnevno koliko vam lekar preporuči. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Kako deluje kolagen?
- Usporava proces starenja kože
- Zadržava mladalački izgled i smanjuje bore do 38% za mesec dana
- Kontinuiranom upotrebom bore se mogu smanjiti do čak 67%
- Poboljšava tonus kože
- Hidrira kožu
- Doprinosi detoksikaciji
- Može da stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna

Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela antiage preparat!
1.699,00 RSD
Najčistiji kolagen tipa 1 i 3 u najvećoj koncentraciji (1 g kolagena u 1 tableti)Prepor...
1.830,00 RSD
Podmlađuje kožu, kosu, nokte ali i vaše zglobove, tetive i ligamente i eliminiše celuli...
1.830,00 RSD

Ostavi komentar

string(0) ""