Soja sos Kikkoman, 20l
Kikkoman

Soja sos Kikkoman, 20l

Šifra artikla: 1111111111702
Vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Jedan je od retkih proizvoda koji prolazi kroz tri vrste vrenja: mlečno-kiselu fermentaciju, alkoholno vrenje kvasca i fermentaciju organskih kiselina. Posebne kulture kvasca započinju proces vrenja, koje kroz nekoliko meseci pretvara četiri prirodna sastojka u sos od soje. Ovaj prirodni način proizvodnje i vrenja sosa od soje prvi put je zabeležen pre 2,500 godina, kada je sos korišćen da vegeterijanskoj hrani da aromu mesa. Kikkoman sos od soje dobijen prirodnim vrenjem sadrži više od 285 posebnih aroma i elemenata aroma i kao takav je vrlo lak za upotrebu, prilagodljiv svim jelima i jednostavan za čuvanje. Bogat ukus i nežna boja ćilibara se besprekorno sjedinjuju sa drugim sastojcima bez maskiranja ili nadjačavanja ukusa. Može se koristiti umesto soli, kako bi se umanjio nivo prisutnog natrijuma u vašim jelima, a ujedno obogaćuje ukus umamijem. Jedna kašičica Kikkoman sosa od soje, isto je kao da ste upotrebili jednu punu kašiku soli. UMAMI Hemijsko objašnjenje nam govori da je u pitanju visoka koncentracija amino kiselina, u ovom slučaju kaoprirodan rezultat dugotrajnog vrenja. Narodski rečeno – prirodan pojačivač ukusa. Obogaćuje ukuse, a potpuno je zdrav i prirodan! Ovako visok nivo amino kiselina može se naći u parmezanu, dinstanim pečurkama i u paradajz sosu Alergeni: soja, gluten NUTRITIVNE VREDNOSTI NA 100ML: Energija kj 325 kJ Ugljeni hidrati 3.2 g od kojih su šećeri 0.6 g Energija kcal 77 kcl So 16.9 g Proteini 10 g
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 20 l
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Jedan je od retkih proizvoda koji prolazi kroz tri vrste vrenja: mlečno-kiselu fermentaciju, alkoholno vrenje kvasca i fermentaciju organskih kiselina. Posebne kulture kvasca započinju proces vrenja, koje kroz nekoliko meseci pretvara četiri prirodna sastojka u sos od soje. Ovaj prirodni način proizvodnje i vrenja sosa od soje prvi put je zabeležen pre 2,500 godina, kada je sos korišćen da vegeterijanskoj hrani da aromu mesa. Kikkoman sos od soje dobijen prirodnim vrenjem sadrži više od 285 posebnih aroma i elemenata aroma i kao takav je vrlo lak za upotrebu, prilagodljiv svim jelima i jednostavan za čuvanje. Bogat ukus i nežna boja ćilibara se besprekorno sjedinjuju sa drugim sastojcima bez maskiranja ili nadjačavanja ukusa. Može se koristiti umesto soli, kako bi se umanjio nivo prisutnog natrijuma u vašim jelima, a ujedno obogaćuje ukus umamijem. Jedna kašičica Kikkoman sosa od soje, isto je kao da ste upotrebili jednu punu kašiku soli. UMAMI Hemijsko objašnjenje nam govori da je u pitanju visoka koncentracija amino kiselina, u ovom slučaju kaoprirodan rezultat dugotrajnog vrenja. Narodski rečeno – prirodan pojačivač ukusa. Obogaćuje ukuse, a potpuno je zdrav i prirodan! Ovako visok nivo amino kiselina može se naći u parmezanu, dinstanim pečurkama i u paradajz sosu Alergeni: soja, gluten NUTRITIVNE VREDNOSTI NA 100ML: Energija kj 325 kJ Ugljeni hidrati 3.2 g od kojih su šećeri 0.6 g Energija kcal 77 kcl So 16.9 g Proteini 10 g
voda, soja, pšenica, so.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Kineska
Brend Kikkoman
Dobavljač Spices of the world
Način proizvodnje Vegan, Vegetarian
Namena Uzivanje
Oblik pakovanja Bočica sa sadržajem
Pol Unisex
Sadržaj pakovanja Tečnost

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111112144
Susamovo ulje dobijeno od tostiranih semenki susama daje posebnu aromu umacima, salatama, ...
480,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111112043
Tradicionalni soja sos samo bez glutena.
580,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111856
Pirinčani papir se koristi za prolećne rolnice (spring rolls) i za jestive slike za tor...
710,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111855
Pirinčani papir se koristi za prolećne rolnice (spring rolls) i za jestive slike za tor...
710,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111791
To su japanska rezanca bez hemije i spremne za 90 sec.
255,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111786
Manje glutena I bolje nutritivne vrednosti od soja sosa.
427,00 RSD
Ušteda 10%
475,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111774
Ukoliko se redovno uzima kuzu će ojačati slab digestivni trakt i smanjiti simptome kao ...
575,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111762
Prepoznatljiv je po izrazito dugom, mekom zrnu i jedinstvenoj slatkastoj aromi
290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111683
Odlične u kombinaciji sa integralnim pirinčem, prelivene sosom od indijskog oraha. I ma...
250,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111650
Manje glutena I bolje nutritivne vrednosti od soja sosa.
475,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111649
Manje glutena I bolje nutritivne vrednosti od soja sosa.
480,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Kineska 1111111111552
Savršeno izbalansirani ukus slanog, slatkog i kiselog. Prigodan za sva jela.
615,00 RSD
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Izaberite količinu:
2
1