Soja sos Kikkoman, 20l
Kikkoman

Soja sos Kikkoman, 20l

Šifra artikla: 1111111111702
Vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proiz...  Vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Jedan je od retkih proizvoda koji prolazi kroz tri vrste vrenja: mlečno-kiselu fermentaciju, alkoholno vrenje kvasca i fermentaciju organskih kiselina. Posebne kulture kvasca započinju proces vrenja, koje kroz nekoliko meseci pretvara četiri prirodna sastojka u sos od soje. Ovaj prirodni način proizvodnje i vrenja sosa od soje prvi put je zabeležen pre 2,500 godina, kada je sos korišćen da vegeterijanskoj hrani da aromu mesa. Kikkoman sos od soje dobijen prirodnim vrenjem sadrži više od 285 posebnih aroma i elemenata aroma i kao takav je vrlo lak za upotrebu, prilagodljiv svim jelima i jednostavan za čuvanje. Bogat ukus i nežna boja ćilibara se besprekorno sjedinjuju sa drugim sastojcima bez maskiranja ili nadjačavanja ukusa. Može se koristiti umesto soli, kako bi se umanjio nivo prisutnog natrijuma u vašim jelima, a ujedno obogaćuje ukus umamijem. Jedna kašičica Kikkoman sosa od soje, isto je kao da ste upotrebili jednu punu kašiku soli. UMAMI Hemijsko objašnjenje nam govori da je u pitanju visoka koncentracija amino kiselina, u ovom slučaju kaoprirodan rezultat dugotrajnog vrenja. Narodski rečeno – prirodan pojačivač ukusa. Obogaćuje ukuse, a potpuno je zdrav i prirodan! Ovako visok nivo amino kiselina može se naći u parmezanu, dinstanim pečurkama i u paradajz sosu Alergeni: soja, gluten NUTRITIVNE VREDNOSTI NA 100ML: Energija kj 325 kJ Ugljeni hidrati 3.2 g od kojih su šećeri 0.6 g Energija kcal 77 kcl So 16.9 g Proteini 10 g Detaljnije
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
9.900,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • 20 l
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Vekovima, prirodno fermentisani sos od soje koristi se u Azijskoj kuhinji, prvenstveno u Japanu. Danas, prirodno fermentisani sos od soje Kikkoman unapređuje ukus hrane u mnogim zemljama- od Mediterana do Skandinavije, Azije i Amerike. S toga, nije slučajnost što je Kikkoman svetski leder u proizvodnji sosa od soje. Jedan je od retkih proizvoda koji prolazi kroz tri vrste vrenja: mlečno-kiselu fermentaciju, alkoholno vrenje kvasca i fermentaciju organskih kiselina. Posebne kulture kvasca započinju proces vrenja, koje kroz nekoliko meseci pretvara četiri prirodna sastojka u sos od soje. Ovaj prirodni način proizvodnje i vrenja sosa od soje prvi put je zabeležen pre 2,500 godina, kada je sos korišćen da vegeterijanskoj hrani da aromu mesa. Kikkoman sos od soje dobijen prirodnim vrenjem sadrži više od 285 posebnih aroma i elemenata aroma i kao takav je vrlo lak za upotrebu, prilagodljiv svim jelima i jednostavan za čuvanje. Bogat ukus i nežna boja ćilibara se besprekorno sjedinjuju sa drugim sastojcima bez maskiranja ili nadjačavanja ukusa. Može se koristiti umesto soli, kako bi se umanjio nivo prisutnog natrijuma u vašim jelima, a ujedno obogaćuje ukus umamijem. Jedna kašičica Kikkoman sosa od soje, isto je kao da ste upotrebili jednu punu kašiku soli. UMAMI Hemijsko objašnjenje nam govori da je u pitanju visoka koncentracija amino kiselina, u ovom slučaju kaoprirodan rezultat dugotrajnog vrenja. Narodski rečeno – prirodan pojačivač ukusa. Obogaćuje ukuse, a potpuno je zdrav i prirodan! Ovako visok nivo amino kiselina može se naći u parmezanu, dinstanim pečurkama i u paradajz sosu Alergeni: soja, gluten NUTRITIVNE VREDNOSTI NA 100ML: Energija kj 325 kJ Ugljeni hidrati 3.2 g od kojih su šećeri 0.6 g Energija kcal 77 kcl So 16.9 g Proteini 10 g
voda, soja, pšenica, so.
Karakteristika Vrednost
Kategorija Kineska
Brend Kikkoman
Dobavljač Spices of the world
Način proizvodnje Vegan, Vegetarian
Namena Uzivanje
Oblik pakovanja Bočica sa sadržajem
Pol Unisex
Sadržaj pakovanja Tečnost

        Slični proizvodi

        Sačuvano u omiljne
        Kineska 1111111112298
        Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, crveni pirinač jača srce, tanko crevo i povećav...
        520,00 RSD
        Sačuvano u omiljne
        Kineska 1111111112296
        Bogat je antocijanima (bogatiji od borovnice!), belančevinama, ugljenim hidratima i vla...
        520,00 RSD
        Sačuvano u omiljne
        Kineska 8600101220820
        Prema kineskoj tradicionalnoj medicini, crveni pirinač jača srce, tanko crevo i povećav...
        265,00 RSD
        Sačuvano u omiljne
        Kineska 8600101220790
        Bogat je antocijanima (bogatiji od borovnice!), belančevinama, ugljenim hidratima i vla...
        280,00 RSD
        9.900,00 RSD
        9.900,00 RSD
        9.900,00 RSD
        Ušteda: 0,00 RSD
        Obavesti me o sniženju
        Izaberite količinu:
        2
        1