Uslovi isporuke

Gratis isporuka

Cena isporuke za sve porudžbine čija je vrednost viša od 10.000 RSD je besplatna!

Cena isporuke za ostale porudžbine je 300 RSD.

Rok isporuke

Nakon potvrde, tvoja porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Nakon obrade porudžbine, na tvoju e-mail adresu stiže obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Porudžbine koje su kreirane petkom i vikendom, šaljemo ponedeljkom.

Preuzimanje (dostava) paketa

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 9-16h. Molimo da u tom periodu obezbediš na adresi osobu koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket kako bi utvrdili da li postoji vidno oštećenje. Ukoliko primetiš da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjaš da je proizvod oštećen, možeš odbiti prijem pošiljke i odmah nas obavestiti, pozivom broja (0)66 86 46 219

Ukoliko je pošiljka bez oštećenja možeš preuzeti pošiljku i potpisati prijemnicu.
Ukoliko nikog ne nadje na adresi, kurir pokušati da uruči pošiljku još jednom. Uobičajena praksa je da te kurir pozove na broj koji si ostavio/la prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko te i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

NAPOMENA: Klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, potvrdjuješ da si saglasan sa uslovima isporuke.