Nature hub loyalty kartica

Poštovani/a,

 

Obaveštavam te o odluci da u okviru našeg novog projekta Nature hub-prodavnica prirode, pokrenemo program lojalnosti.

Smatramo da ćemo ovim potezom povećati nivo komunikacije i omogućiti lakšu i povoljniju kupovinu.

Koje pogodnosti imaju korisnici Nature hub Loyalty kartice?
 

  • Uvek ćeš prvi/prva saznati za nove proizvode ili nastupajuće akcije i sniženja
  • Specijalni popusti
  • Najmanje 5% popusta
  • Saveti nutricioniste
  • … mnogo toga još

 

Skala sa bodovima na osnovu koje se utvrđuje visina popusta:
U zavisnosti od sakupljenih bodova prema modelu 100 dinara = 1 bod (za plaćanje gotovinom) kao član našeg programa ostvaruješ prelazak u viši razred. Time ostvaruješ pravo popusta tog razreda do isteka prve godine članstva kao i pravo da to bude najmanji popust istog razreda za sledeću godinu članstva.

 

OSTVARENI BODOVI

RAZRED

POPUST

Do 150

0

5%

151-250

1

6%

251-400

2

7%

401-550

3

8%

551-700

4

9%

701-800

5

10%

 

 

 

Nature hub - Biomarket zadržava pravo izmene tabele bodova na osnovu koje se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima  biti obavešteni na adresi naturehub.rs/loyalty

 

Pravilnik
Svi ostvareni bodovi sabiraju se do kraja obračunskog razdoblja koji traje godinu dana od trenutka učlanjenja. Na kraju tog razdoblja ostvaruješ početni popust za sledeće razdoblje (novih godinu dana) u visini popusta određenog za razred u koji se plasirao na osnovu bodova prikupljenih iz prethodne godine i tako za svako novo obračunsko razdoblje, odnosno po isteku svakih godinu dana.

U obračunskom razdoblju možeš kupovinom sticati nove bodove i prelaziti u više platne razrede i na taj način obezbediti veći početni popust za sledeće razdoblje. Međutim, ukoliko ne ostvariš kupovinu u određenom iznosu, te ne prikupiš dovoljan broj bodova u jednom obračunskom razdoblju (u jednoj godini), vraćaš se u odgovarajući razred prema broju bodova koje si u tom obračunskom periodu prikupio, a koji predstavlja početni popust za sledeće razdoblje (za narednu godinu).

PRIMER ZA POPUST: Ukoliko si u 2096. godini ukupno sakupio 660 bodova i stekao popust od 9%, u 2097. godini ćeš takođe kupovati sa popustom od 9%, ili većim ukoliko tvoja kupovina premaši 660 bodova. U 2098. ćeš kupovati sa popustom kojeg si stekao ukupnom potrošnjom u 2097 godini itd. Najveći mogući popust koji korisnik Nature - hub lojalti kartice može ostvariti je 10%.

Navedeni popusti se mogu ostvariti na artikle koji su obuhvaćeni Loyalty Card popustom, odnosno čija cena nije umanjena ili je umanjena najviše do 20%. U odnosu na artikle čija je cena umanjena  od 20% i više korisnik Loyalty Card kartice ne ostvaruje pravo na popust po osnovu iste, ali ostvaruje pravo na sticanje bodova.
 

Bitno:

Lojalti kartica važi isključivo za fizička lica.Nature hub lojalti karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.
 

Uslovi realizacije:


Ukoliko u određenom periodu ili u odnosu na određenu kategoriju kupaca, Loyalty Card popust bude obuhvatao celokupan asortiman, to će biti izričito navedeno.   

Kupovina koju si obavio/obavila u toku jednog dana biće evidentirana u sistemu sledećeg dana, najkasnije u roku od 24 časa. To znači da ukoliko si u jednom danu obavila/obavio kupovinu i na osnovu nje stekao pravo da pređeš u viši razred, sa većim popustom, to će biti moguće tek narednog dana, u roku od 24 časa.

Gde da proveriš broj svojih bodova?
Proveru broja bodova i dostignutog nivoa, možeš proveriti slanjem maila na: info@naturehub.rs
 

Karticu koristiš  prilikom internet kupovine na našem sajtu www.naturehub.rs, tako što ćeš u napomeni uneti broj lojalti kartice. Popust će automatski biti obračunat, a bodovi na kartici će biti dodati nakon potvrde isporuke naručenih artikala.

Kao korisnik Nature hub lojalti kartice su potpisivanjem pristupnice postaješ saglasan sa uslovima i pristaješ da primaš promotivne i informativne Nature hub materijale i poruke.

Korisnik kartice u svim promotivnim porukama koje prima ima mogućnost da opozove datu saglasnost. Biomarket će tvoje podatke sa kartice koristiti u svrhu informisanja i slanja promotivnih materijala, kao i davanje dodatnih benefita i pogodnosti. I nikako drugačije.

 

Šta ukoliko izgubiš Nature hub lojalti karticu?

U slučaju gubitka ili krađe kartice obavezan si da nestanak iste prijaviš na broj telefona: (0)11 2100 741

U kratkom roku ćemo ti dodeliti novu karticu na koju će biti prebačen svi do tada ostvareni bodovi. Takodje, dužan  si da nam pismeno (mailom) prijaviš svaku promenu ličnih podataka.

Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korišćenje možeš ostvariti isključivo kupovinom u web shopu www.naturehub.rs

 

Srdačan pozdrav,

 

Vedran Milić

Biomarket plus d.o.o.