Novosti
27.09.2020.

Eco Egg

Detoks i deterdžent

Pre prve upotrebe savetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš. Detoks treba raditi jednom mesečno što dovodi do efikasnijeg pranja veša i samim tim štedi energiju, a i zbog neredovnog detoksa mašine se često i kvare.

ECOEGG ekološki deterdžent za veš iz Velike Britanije je inovativan, na prirodnoj bazi, veganski i hipoalergijski deterdžent za veš- odobren je od strane britanskog udruženjem za alergije i 100% je hipoalergijski. Namenjen je osobama koje vole prirodne proizvode ali i za one sa osetljivom kožom.

U pitanju je ECOEGG, eko-jaje, u koje se stavi deterdžent i omekšivač u obliku kuglica na prirodnoj bazi. Možete da pomirišete, u pitanju su lepi, blagi mirisi na bazi eteričnih ulja. Postoje 3 mirisa, roze je miris proleća, plavo je miris svežine, a žuto je bez mirisa i ta linija je dodatno namenjena za one sa najosetljivijom kožom.

Bele kuglice su miks minerala, ponašaju se kao deterdžent i služe za skidanje prljavštine sa tkanine i daju joj lep, blag miris, dok crne kuglice su kamen-keramički turmalin, koje se ponašaju kao omekšivač i služe za omekšavanje tkanine, a i vode, što je super jer je kod nas tvrda voda.  

ECOEGG se zatvori i stavi u bubanj sa vešom, normalno se uključi mašina i to je sve. Kada je pranje završeno, izvadi se iz mašine da se kuglice prosuše i sve je spremno za novu upotrebu. Tek posle 70 pranja ide dopuna. Pere sve boje i sve tkanine (pamuk, sintetika, vuna, svila,zimske jakne, itd). 

ECOEGG deterdženti su ne-biološko sredstvo za pranje veša i ne sadrže nikakve toksične hemikalije: alergene, konzervanse, parabene, enzime, petrohemikalije, izbeljivače, SLS/SLES, palmino ulje, mikroplastiku, fosfate. ECOEGG je klinički i dermatološki testiran proizvod

Od kog materijala je ECOEGG jaje?

 ECOEGG jaje je od reciklabilne višekratne plastike. U pitanju je Polipropilen (PP), koji je i BPA free (nema neke štetne sastojke koje većina deterdženata ima). Šta znači višekratna plastika? To znači da nije jednokratna upotreba u pitanju koja jako loše utiče na zagađenje životne sredine jer se mnogo troši poput plastičnih kesa, čaša tanjira i sličnog, već je višekratna i može se koristiti više puta iznova i iznova, u našem slučaju ECOEGG jaje može se koristiti godinama dok se samo menjaju dopune. To ima ogroman pozitivan uticaj na zaštitu životne sredine.

Po preporuci proizvođača, može se koristiti na apsolutno svim temperaturama sem 90 stepeni. Ne bi trebalo da se koristi na 90 jer se radi o otkuvavanju i deterdžent i omekšivač-kuglice će se onda mnogo brže topiti i pakovanje će trajati manji broj pranja.

Zdravija higijena 1111111111311
Prirodan, hipoalergijski i štedljivi deterdžent, besprekorno čisti veš os...
2.990,00 RSD
Zdravija higijena 1111111111309
Prirodan, hipoalergijski i štedljivi deterdžent, besprekorno čisti veš os...
2.990,00 RSD
Zdravija higijena 1111111111308
Prirodan, hipoalergijski i štedljivi deterdžent, besprekorno čisti veš os...
2.099,00 RSD
Zdravija higijena 1111111111306
Prirodan, hipoalergijski i štedljivi deterdžent, besprekorno čisti veš os...
2.099,00 RSD
Zdravija higijena 1111111111304
Eco Egg je 100% hipoalergijski proizvod, što znaei da pogoduje osobama sa izuzetno oset...
1.099,00 RSD
Zdravija higijena 1111111111303
Eco Egg je 100% hipoalergijski proizvod, što znaei da pogoduje osobama sa izuzetno oset...
1.999,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

03.
Jan.
2021.
Novosti
Organski panela šećer je prirodni zaslađivač i idealna je zamena za beli i smeđi šećer. Dobija se tradicionalnim presovanjem šećerne trs...
03.
Jan.
2021.
Novosti
Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo j...
03.
Jan.
2021.
Novosti
Originalna receptura, nastala spajanjem bogatih i moćnih biljaka sikavice moringe i selena, predstavlja jedinstvenu kombinaciju sastojaka važnih za zdra...
string(0) ""